×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-19
Siguldas Sporta centra atlaides ID kartes īpašniekiem un daudzbērnu ģimenēm

Lai veicinātu siguldiešu vēlmi sportot un būt aktīviem, Siguldas Sporta centrs piedāvā īpašas atlaides sporta centra apmeklējumam Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem un Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā.

 Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide visiem vienreizējiem apmeklējumiem vai abonementiem peldbaseinā, Spēka zālē un grupu nodarbībās, kā arī Ūdens atrakciju un atpūtas parkā. Atlaide tiek piemērota, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti. ID kartes atlaide netiek piemērota individuālajiem instruktora pakalpojumiem – peldbaseinā, Spēka zālē un Vingruma zālē.

Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā, tiek piešķirta papildu 10% atlaide visiem vienreizējiem apmeklējumiem peldbaseinā, Spēka zālē un Ūdens atrakciju un atpūtas parkā. Šī atlaide netiek piemērota abonementu iegādei, kā arī individuālajiem instruktora pakalpojumiem Spēka zālē, peldbaseinā un Vingruma zālē.

Siguldas Sporta centrs papildu šīm atlaidēm piedāvā zemākas cenas skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām gan vienreizējiem apmeklējumiem, gan abonementu iegādei. Papildu informācija par cenām, atlaidēm un nodarbību grafikiem pieejama šeit.



Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

Aneta Galdiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi