×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-24
Aicina pieteikt projektus novada kultūras projektu finansēšanas konkursam

Siguldas novada pašvaldība aicina pieteikties Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursam. Pieteikumi iesniedzami līdz 15.decembrim.

Konkursa mērķis ir atbalstīt kultūras pasākumu, kultūrvēsturiskā mantojuma izpētes un popularizēšanas procesu, kultūrizglītības, iespieddarbu un mūzikas ierakstu izdošanas projektus, kuru realizācija notiek Siguldas novadā un kuru rezultāti ir nozīmīgi novada kultūrvides pilnveidošanā un kultūras aktivitāšu veicināšanā.

Konkursā ar neierobežotu projektu skaitu var piedalīties jebkura fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants, saimnieciskās darbības veicējs, vai juridiska persona.

Par 2018.gada Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursa prioritātēm noteiktas:

  • jaunu kultūras produktu veidošana bērnu un ģimeņu auditorijai Siguldas novada piederības stiprināšanai;
  • jaunrade Siguldas novada četru gadalaiku popularizēšanai mākslā, mūzikā, literatūrā, skatuves mākslās;
  • Siguldas novada kultūrvēsturiskā mantojuma, tai skaitā, sporta un kultūrtūrisma attīstības apzināšana, dokumentēšana un popularizēšana Latvijas simtgades aktivitāšu nodrošināšanai Siguldas novadā (realizējams līdz 2019.gada 31.decembrim);
  • ar valstiskuma veidošanos Latvijā saistītu siguldiešu un siguldiešu dzimtu, personību cildināšana kultūras un mākslas produktos un aktivitātēs (realizējams līdz 2019.gada 31.decembrim);
  • vietējās sabiedrības iesaistīšana kopienu lokālajās iniciatīvās Latvijas simtgades norišu veidošanai Siguldas novadā (realizējams līdz 2019.gada 31.decembrim).

Piešķirtā finansējuma apmērs ir no 70 līdz 2000 eiro. Ar Latvijas simtgadi saistīto projektu pieteikumus var iesniegt finansējuma saņemšanai līdz divu gadu periodam, katrā no realizācijas kārtām paredzot finansējumu līdz 2000 eiro.

Interesenti aicināti iepazīties ar projekta konkursa nolikumu un vērtēšanas kritērijiem. Aizpildīto pieteikuma veidlapu, projekta aprakstu, un tāmi lūdzam iesniegt personīgi Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā tā darba laikā vai nosūtīt pa pastu Siguldas novada Kultūras pārvaldei Raiņa ielā 3, Siguldā, LV–2150, kā arī elektroniski uz e-pastu kultura@sigulda.lv līdz 15.decembrim.

Vairāk par kultūras projektu finansēšanas konkursa nosacījumiem aicinām uzzināt informatīvā seminārā, kas notiks 31.oktobrī plkst.14.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas Deputātu zālē (2.stāvā) Krišjāņa Barona ielā 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi