×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-26
Allažu pamatskolas skolēni viesojas Ventspilī

Pagājušajā nedēļā Allažu pamatskolas aizvadītā mācību gada labākās klases abās vecuma grupās, 3. un 7.klase, devās kopīgā izzinošā ekskursijā uz Ventspili.

Daudz un dažādu aktivitāšu brauciena laikā bija sarūpējuši organizatori – katrs varēja izkrāsot un prezentēt savu gotiņu, atbildēt uz izzinošiem jautājumiem. Ventspilī tika dots uzdevums govis ieraudzīt un nofotografēt. Skolēnam, kurš brauciena beigās uzvarēja fotogrāfiju konkursā, tika vērtīga balva – foto sesija pie profesionāla fotogrāfa Cēsīs.

Lielu skolēnu interesi izraisīja interaktīvās nodarbības zinātnes centrā, kas saistītas ar globālo sasilšanu, bet planetārijā elpa aizrāvās no Visuma varenības un filmas par lidošanas vēsturi. Ekskursiju noslēdza bērnu pilsētiņas apmeklējums.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi