×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-26
Aicina uz tikšanos par Siguldas pils kompleksa attīstību

2.novembrī plkst.14.30 Siguldas novada pašvaldība uz tikšanos par Siguldas pils kompleksa attīstību aicina potenciālos nomniekus, uzņēmējus, kā arī citus interesentus, kuri vēlas vairāk uzzināt par sadarbības iespējām un nomas platībām, kas uzņēmējdarbības īstenošanai būs pieejamas jau 2018.gadā.

Sanāksmes laikā pašvaldības pārstāvji informēs par kopējo Siguldas pils kompleksa attīstību un vīziju, kā arī tām nomas platībām, kas būs pieejamas trīs ēkās, kurās šobrīd norisinās pārbūves darbi.

Tāpat tikšanās laikā jaunos uzņēmējus uzrunās Siguldas Biznesa inkubatora pārstāvji, informējot par iespējām jaunai uzņēmējdarbībai, kā arī Starptautiskās Dizaina vasaras skolas „MAD” programmas direktors Rihards Funts par sadarbības iespējām ar esošajiem un potenciālajiem nomniekiem.

Lai plānotu pasākuma norisi, aicinām iepriekš pieteikties, sūtot e-pasta vēstuli uz adresi laura.skrodele@sigulda.lv.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar partneriem citās Eiropas valstīs starpreģionu sadarbības programmas URBACT III ietvaros īsteno projektu INT-HERIT jeb „Mazu un vidēja izmēra Eiropas pilsētu kultūras mantojuma stratēģiju ieviešanas tīkls”. INT-HERIT tīklā Siguldas novada pašvaldība iesaistījusies ar Siguldas pils kompleksa un Jaunās pils stratēģijām, izvirzot problēmjautājumus saistībā ar to īstenošanu.

INT-HERIT tīkla mērķis ir ieviest inovatīvus risinājumus kultūrvēsturiskā mantojuma apsaimniekošanā maza un vidēja izmēra Eiropas pilsētās, fokusējoties uz integrētu pieeju stratēģiju īstenošanā un nodrošinot kvalitatīvu izaugsmi sociālajā un ekonomiskajā attīstībā.

Sanāksmes programma lasāma šeit (pdf.).

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi