×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-30
Īpaša ID kartes cena nodarbībām uz ūdens Siguldas Sporta centrā

Siguldas Sporta centrs piedāvā jaunas nodarbības – „Aquafitmat” un „Aqua Balance”, kuras līdz gada beigām tiek piedāvātas par īpašu Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes cenu – 7,50 eiro.
Siguldas Sporta centrs ir vienīgā vieta Latvijā, kur tiek piedāvātas šādas ūdens fitnesa nodarbības, kuras norisinās uz īpaša fitnesa matrača, kas nodarbības laikā atrodas nepārtrauktā ūdens kustībā, cilvēkam ir jāstrādā ar ķermeņa muskulatūru, lai saglabātu līdzsvaru.


„Aquafitmat” nodarbība ir veids, kā atbrīvot prātu no ikdienas steigas un uzlabot savas fiziskās dotības – nostiprināt ķermeņu dziļo muskulatūru, uzlabot ķermeņa muskuļu elastību, uzlabot līdzsvara un koordinācijas spējas, kā arī attīstīt spēku un izturību. Savukārt „Aqua Balance” nodarbības pamatprincips ir ļoti līdzīgs „Aquafitmat” nodarbībai, tikai tā ir mierīgāka un uz sevi un savām sajūtām vērsta nodarbība ar jogas elementiem, līdzsvara, ķermeņa centra un iekšējā miera nostiprināšanai.

Nodarbībām pieteikties iespējams, zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai 67973111. Dalībnieku skaits nodarbībā ir ierobežots.

Nodarbības cena – 12,50 eiro; skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām – 12 eiro;Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem līdz šā gada beigām – 7,50 eiro (papildu atlaides netiek piemērotas!).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi