×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-31
Sociālās uzņēmējdarbības darbnīca jauniešiem Siguldas pilsētas vidusskolā

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija sadarbībā ar Sociālās inovācijas centru 3.novembrī no plkst.12.30 līdz 15.00 Siguldas pilsētas vidusskolas lielajā zālē aicina jauniešu piedalīties Sociālās uzņēmējdarbības darbnīcā.

Tā būs iespēja uzzināt, kas ir sociālā uzņēmējdarbība, kas ir Impact Youth platforma, kur satiekas jauniešu sociālās biznesa idejas ar potenciālajiem investoriem, kā arī jauniešu sociālā biznesa ideju radošā meistarklase.

Aicināts ikviens jaunietis. Dalība darbnīcā ir bez maksas. Reģistrācija ir atvērta pasākuma dienā no plkst.12.20 pasākuma norises vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi