×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-01
Novada iedzīvotājiem un viesiem pieejama elektromobiļu uzlādes stacija

Attīstot elektromobiļu uzlādes infrastruktūru Siguldas novadā un rūpējoties par globālo klimata pārmaiņu novēršanu, elektromobiļu uzlādes stacija dzelzceļa stacijas laukumā Ausekļa ielā 6 turpmāk būs pieejama ikvienam novada iedzīvotājam un viesim, un to būs iespējams izmantot, norēķinoties ar bankas maksājumu karti.

Šī ir pirmā šāda veida elektrouzlādes stacija Latvijā ar 10 collu skārienjutīgu ekrānu un POS terminālu, kurā iespējams norēķināties ar bankas maksājumu karti, izņemot „American Express” kartes. Tāpat uzlādes stacijas klientiem ir ērti sekot uzlādei līdzi savā viedtālrunī, redzot, cik ilgs laiks atlicis līdz pilnai uzlādei, kāda ir cena par esošo uzlādes apjomu un cik kilovatu apjomā uzlāde ir veikta.

Šobrīd Siguldā pieejama viena vidēji ātrās uzlādes stacija – tā atrodas dzelzceļa stacijas laukumā Ausekļa ielā 6 un pilnas elektromobiļa uzlādes laiks ir līdz četrām stundām. Uzlādes stacija Ausekļa ielā 6 uzstādīta projekta „Elektromobiļu uzlādes infrastruktūras izveidošana Stacijas laukumā, Siguldā” (identifikācijas nr.KPFI-16/34) ietvaros un līdz šim tā izmantota pašvaldības vajadzībām – 2014.gadā Siguldas novada pašvaldība iegādājās un ikdienā aktīvi izmanto divus „Volkswagen” automobiļus, kas ir aprīkoti ar elektrodzinējiem – tie tiek izmantoti Sociālā dienesta un pašvaldības administrācijas darba vajadzībām.

Siguldas novada pašvaldības domes deputāti pagājušā gada nogalē nolēma iznomāt daļu zemes pie šobrīd rekonstrukcijā esošā Siguldas novada Kultūras centra Pils ielā 10 valsts akciju sabiedrībai „Ceļu satiksmes drošības direkcija”, kur nākotnē plānots veikt vēl vienas elektromobiļu uzlādes stacijas būvniecību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi