No 6. līdz 12.novembrim norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kuras ietvaros deviņos Siguldas un tās apkārtnes restorānos būs iespēja baudīt trīs ēdienu maltītes par 15 vai 20 eiro.
Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros gardēžiem tiks piedāvātas burvīgākās sezonas veltes – rudens saknes karamelizētas cidoniju sīrupā, topinambūru un baraviku krēmzupas. Katrā ēdienkartē gardēži atradīs izcilus pamatēdienus – fazāna fileju, jaunlopa karbonādi, sautētu paipalu, uz oglēm ceptu stores fileju vai meža pīles fileju. Restorāna nedeļas viesus lutīnās arī plašs saldo ēdienu piedāvājums – kumelīšu panna cotta, burkānu saldējums, dzērveņu debessmannna, pīlādžu saldējums un kazas siera muss. Katrā restorānā tiks piedāvātas divas dažādas ēdienkartes par divām cenām – 15 un 20 eiro pēc viesu izvēles.
Gardēžus nedēļas garumā uzņems restorāns „Aparjods”, viesnīcas „Sigulda” restorāns, restorāns „Garšas frekvence”, restorāns „Gadalaiki”, restorāns „Fazenda”, kā arī restorāns „Kungu rija”, „Bīriņu pils restorāns”, „Mālpils muižas restorāns” un „Rāmkalnu” restorāns. Lai baudītu izsmalcinātos ēdienus, restorānu un kafejnīcu apmeklētājiem iepriekš jārezervē galdiņi. Siguldas Restorānu nedēļas piedāvājums un ēdienkartes pieejamas šeit, kā arī Siguldas mobilajā lietotnē.
Siguldas Restorānu nedēļu organizē Siguldas novada pašvaldības aģentūra „Siguldas Attīstības aģentūra” sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības biroju, kopīgi īstenojot programmu Rīgas – Gaujas reģions – Eiropas Gastronomijas reģions 2017.gadā.
© www.sigulda.lv
Saistītās ziņas:
Sigulda atzīta par otro mīlētāko pilsētu Latvijā
Šonedēļ Siguldas novadā – Veselības diena, Rudens gadatirgus, akcija „Glezno visi" un citi pasākumi
Šonedēļ norisinās Siguldas Restorānu nedēļa
Sigulda atzīta par ceturto mīlētāko pilsētu Latvijā