×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-06
Bērnudārzs „Ieviņa” piedalījies Ekoskolu Rīcības dienās

No 30.oktobra līdz 5.novembrim norisinājās Ekoskolu Rīcības dienas, kurās piedalījās bērnudārza „Ieviņa”bērni un pedagogi. Rīcības dienas šogad tika veltītas svarīgākajām vides problēmām – klimata pārmaiņām, dabas vērtību izzušanai, atkritumu daudzuma pieaugumam un izšķērdīgam patēriņam.

Bērnudārza „Ieviņa” bērni un pedagogi veica vairākas Rīcības dienu aktivitātes, izveidojot no dabas materiāliem eko transporta līdzekļu izstādi „Iebrauc rudenī!”, gatavojot plakātus ar videi draudzīgiem uzsaukumiem, kā arī rakstot ieteikuma vēstuli pašvaldībai un dodoties ielās aicinot apkārtējos ikdienā izmantot videi draudzīgu pārvietošanos, tā mazinot autotransporta ietekmi uz klimata pārmaiņām. Savukārt vecāki piedalījās bērnu drēbju andelē mandelē.

Bērnudārza „Ieviņa” bērni un pedagogi Ekoskolu Rīcības dienu laikā veica iedzīvotāju aptauju par pārvietošanās paradumiem, kuras rezultāti tika iesniegti pašvaldībai ar priekšlikumiem par gājēju celiņu izveidi, gājēju pāreju uzstādīšanu, aizaugušu vietu sakopšanu un citus priekšlikumus.

Rīcības dienās Ekoskolas tikās ar savas apkārtnes iedzīvotājiem, lai pievērstu uzmanību globālām problēmām un parādītu to cēloņu saikni ar mūsu dzīvesveidu un ikdienas izvēlēm. Visu pasākumu mērķis ir piedāvāt risinājumus, kā iespējams iesaistīties globālās problēmas risināšanā ar vietēja mēroga rīcībām.

Informāciju sagatavoja:
PII „Ieviņa” Ekoskolas koordinatore
Ilze Rence


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi