×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-06
Siguldas novada pašvaldība iekļuvusi konkursa „Ģimenei draudzīga pašvaldība” finālā

Zināmas konkursa „Ģimenei draudzīga pašvaldība” deviņas finālistes – pašvaldības, kas tika noteiktas, vērtējot pašvaldību iesniegto informāciju un iedzīvotāju oktobrī sniegto vērtējumu vietnē www.vietagimenei.lv. Reģionālas nozīmes attīstības centru grupā finālā iekļuvusi arī Siguldas novada pašvaldība kopā ar Gulbenes un Tukuma novadu pašvaldībām.

Lai noteiktu pašvaldības, kas nodrošina lielāko atbalstu, daudzveidīgākos un pieejamākos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem par 2016.gadu, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija šogad pirmo reizi rīko konkursu „Ģimenei draudzīga pašvaldība”. Konkursā piedalās 55 pašvaldības, kas tiek vērtētas trīs pašvaldību grupās – republikas nozīmes pilsētas, reģionālas nozīmes attīstības centri un novadu pašvaldības. Informāciju par sniegtajiem pakalpojumiem pašvaldības iesniedza vasaras sākumā, oktobrī norisinājās iedzīvotāju balsojums, bet novembra otrajā pusē konkursa žūrija apmeklēs deviņas pašvaldības – konkursa finālistes (trīs katrā grupā), kas tika izvēlētas balstoties gan uz iesniegtajiem datiem, gan iedzīvotāju balsojumu.

Konkursa uzvarētājas tiks paziņotas decembra sākumā, svinīga pasākuma laikā. Pasākumā tiks nosaukta gada ģimenei draudzīgākā pašvaldība, uzvarētājas katrā pašvaldību grupā, kā arī īpašās nominācijas, piemēram, par ieguldījumiem infrastruktūrā, par materiālo atbalstu, par lielāko jaundzimušo pieaugumu, par lielāko atbalstu daudzbērnu ģimenēm. Tāpat kāda no tām četrām pašvaldībām, kas tiks atzītas par ģimenei draudzīgākajām un kuras iedzīvotāju – balsotāju īpatsvars bija lielākais pret kopējo pašvaldības iedzīvotāju skaitu, iegūs jaunu rotaļu laukumu.

Informācija par visiem konkursa fināla rezultātiem:

  • republikas nozīmes pilsētu grupā: Daugavpils, Jelgavas un Ventspils pilsētu pašvaldības;
  • reģionālas nozīmes attīstības centru grupā: Gulbenes, Siguldas un Tukuma novadu pašvaldības;
  • novadu pašvaldību grupā: Babītes, Olaines un Ozolnieku novadu pašvaldības.

(pašvaldības nosauktas alfabēta secībā).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi