×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-08
Daudzbērnu ģimenes var saņemt atlaides reģionālajos autobusos un vilcienos

Daudzbērnu ģimenes locekļi, braucot reģionālo maršrutu autobusos un vilcienos, ir tiesīgi saņemt atlaidi 25% apmērā no viena brauciena biļetes, kā arī 20% apmērā no abonementa biļetes cenas. Atlaidi var saņemt daudzbērnu ģimenes locekļi, kuri biļetes iegādes brīdī uzrāda „3+ Ģimenes karti” un pasi, personas apliecību jeb ID karti un skolēnu apliecību, ja bērna vecums nepārsniedz 15 gadus.

Lai varētu saņemt atlaidi, daudzbērnu ģimenēm ir jāvēršas Sabiedrības integrācijas fondā, kas ir atbildīgs par „3+ Ģimenes karti” izsniegšanu. Atlaidi var saņemt visi ģimenes locekļi, kuru vārds un uzvārds ir norādīts uz kartes, papildus uzrādot pasi vai ID karte, kā arī skolēna apliecību, ja bērna vecums nepārsniedz 15 gadus. Šiem dokumentiem jābūt līdzi arī brauciena laikā, lai gadījumā, ja sabiedriskā transporta kontrolieri lūdz uzrādīt biļeti (vienam braucienam vai abonementa biļeti), daudzbērnu ģimenes locekļi var apliecināt savas tiesības saņemt atlaidi. Ja kontrolieri konstatē, ka daudzbērnu ģimenes loceklim ir izsniegta biļete ar atlaidi, bet līdzi nav „3+ Ģimenes kartes” vai personu apliecinoša dokumenta, vai skolēnu apliecības, uzskatāms, ka pasažierim nav braucienam derīgas biļetes, par ko pienākas sods.

Reģionālajā maršrutu tīklā ir 1074 autobusu un 26 vilciena maršruti. Abonementa biļeti pasažieris var iegādāties pārvadātāja, kas apkalpo konkrēto maršrutu, birojā vai autoostas kasē. Savukārt abonementa biļeti vilcienam var nopirkt stacijas kasē. Par precīzām abonementa biļešu iegādes vietām aicinām sazināties ar interesējošo pārvadātāju.

Plašāka informācija pieejama šeit.

Jautājumus, kas saistīti ar „3+ Ģimenes kartes” izsniegšanas vai lietošanas nosacījumiem, lūdzam uzdot Sabiedrības integrācijas fondam, zvanot uz tālruņa numuru 67078174. Papildu informācija pieejama mājaslapā www.godagimene.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi