×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-09
Novadā notiks Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļas pasākumi

No 13. līdz 19.novembrim Siguldas novadā norisināsies Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļas pasākumi, kas šogad veltīti tēmai „Salas Ziemeļvalstīs”. Tradicionāli paši mazākie lasītāji aicināti uz „Rītas stundas” lasījumiem no rītiem, bet vakara lasījumi jeb „Krēslas stundas” būs atvēlētas pieaugušajiem.

Ziemeļvalstīs salām ir īpaša nozīme, tās aizvien ir bijušas iedvesmas avots daudziem turienes rakstniekiem, tāpēc salu motīvs ir bieži sastopams reģiona literatūrā. Siguldas novada bibliotēkas šajā nedēļā aicinās uz salām palūkoties gan kā uz īpašiem dabas objektiem, gan kā uz vietām, kur norisinās dažādi notikumi, kur dzīvo cilvēki, kas salas sauc vienkārši par mājām. Līdztekus literatūras lasījumiem tiks piedāvātas arī vairākas izstādes. Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļas laikā Siguldas pagasta Centra bibliotēkā būs skatāma izstāde „Iepazīsim Ziemeļvalstis un Ziemeļu salas”. Savukārt no 13. līdz 27.novembrim Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā varēs aplūkot literāro izstādi „Somijas bērnu autoru daiļrade”.

Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļas pasākumi Siguldas novadā:

  • 13.novembrī plkst.10.00 tematiskais pasākums pirmsskolniekiem „Rīta stundas” lasījums „Salas Ziemeļvalstīs” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā;
  • 14.novembrī plkst.10.00 tematiskais pasākums pirmsskolniekiem „Rīta stundas” lasījums „Salas Ziemeļvalstīs” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā;
  • 14. – 17.novembrī plkst. 12.00 „Rīta stundas” lasījumi „Salas Ziemeļvalstīs” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • 16.novembrī plkst.13.00 somu literatūras lasījumi pie tējas tases senioriem Allažu pagasta bibliotēkā;
  • 16.novembrī plkst.17.00 „Krēslas stundas” lasījumi „Salas Ziemeļvalstīs” Jūdažu bibliotēkā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi