×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-10
Mores pamatskolas skolēni mācās ārpus formālās vides

8.novembrī Mores pamatskolas skolēni apmeklēja Latvijas Dzelzceļa muzeju Jelgavā, kurā notika sociālo zinību stunda.

Latvijas Dzelzceļa muzejā izglītojamie apguva drošības noteikumus dzelzceļa tuvumā un atrodoties uz perona, kā arī uzzināja daudz jauna par dzelzceļa ikdienu un vēsturi. Bija iespēja uzzināt arī atbildes uz dažādiem jautājumiem, piemēram, kas ir lokomotīve, cik tā sver un cik sver vesels vilciena sastāvs.

Stundas laikā klātesošie nonāca pie secinājuma, ka katram pašam ir jābūt ļoti uzmanīgam atrodoties dzelzceļa tuvumā, tad nekas slikts nenotiks!

Mores pamatskolā šajā mācību gadā tiek realizētas mācību stundas ārpus ierastās mācību klases. Jau pirmajos mēnešos skolā ir realizētas 76 mācību stundas neformālā vidē.

Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas direktore
Tīna Blūma


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi