×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-13
Atbalsta centra „Cerību māja" teritorijā izveidots aktivitāšu un bērnu laukums

Sociālā atbalsta centra „Cerību māja” teritorijā Siguldas pagasta „Kārklos” izveidots laukums ar gumijas segumu, un uzstādītas bērnu rotaļu iekārtas – smilšu kaste „Kuģītis”, lokomotīve ar vagoniņu, dažādas šūpoles, trenažieris un vingrošanas komplekss „Atlants”. Uzstādīts velosipēdu statīvs ar sešām novietnēm, kā arī soliņš un atkritumu urna. Laukuma iekārtas izvēlētas tā, lai sev atbilstošu nodarbi varētu atrast gan bērni, gan viņu vecāki.

Ikdienā to izmanto sociālā atbalsta centra „Cerību māja” pakalpojumu saņēmēji –grūtībās nonākušas māmiņas ar maziem bērniem un bērni ar funkcionāliem traucējumiem, kuri saņem „atelpas brīža" pakalpojumu. Taču bērnu rotaļu laukums ir brīvi pieejams visiem novada iedzīvotājiem.

Projektu „Aktivitāšu un bērnu laukuma izveide sociālo pakalpojumu centra teritorijā Siguldas novadā”(Nr.16-04-AL32-A019.2201-000006) īstenojusi biedrība „Cerību spārni” Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014. – 2020.gadam apakšprogrammas „Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros. Tā kopējās izmaksas ir 29 287,52 eiro, no kuriem Eiropas Lauksaimniecības fonda finansējums ir 26 358,77 eiro. Līdzfinansējumu nodrošināja labdarības fonds „Joker Ltd”.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi