×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-13
Aicina uz Siguldas Tautas teātra izrādi „Burvīgie blēži”

20.novembrī plkst.14.00 Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3) Siguldas Tautas teātris aicina uz izrādi „Burvīgie blēži”, kas tapusi pēc Leldes Stumbres tāda paša nosaukuma komēdijas.

Divos cēlienos varēs vērot piecas leģendāras krāpšanas ainas, kurās atainoti patiesi notikumi par naudas, dārglietu un mākslas darbu izkrāpšanas gadījumiem pagājušā gadsimta pirmajā pusē Francijā.

„Kāpēc mēs esam diezgan iecietīgi pret krāpniekiem? Varbūt tāpēc, ka mums pašiem patīk būt apkrāptiem? Ak! Nepretojieties, mums patīk būt apkrāptiem! Paskatieties uz burvjiem, iluzionistiem un kāršu triku meistariem! Ja jūsmojat par pīķa dūža pazušanu un brīnumaino kārava desmitnieka pēkšņo atgriešanos, tas tāpēc, ka dziļi sirdī jūsos snauž apslēpts krāpnieks. Brīdī, kad mēs saprotam, ka meli dažkārt ir nepieciešami, mēs apzināmies arī mūsu iecietību pret lieliem krāpniekiem. Viņi ir ne tikai blēži, viņi ir... nepārspējami! Atjautīgi! Drosmīgi! Viņi ir Lielie Mahinatori, kuri uzdrošinās riskēt un bieži vien arī vinnē! Viņi ir nepārspējami savā fantastiskajā izdomā un drosmē to visu tiešām realizēt. Viņi nekavēdamies izmanto mūsu vājības, mūsu godkāri, mūsu iedomību, protams, arī mūsu naivumu, bet dažkārt – mūsu pašu sliktos nodomus un – „iekrīt tas, kurš grib iegāzt” un tā ir blēdīšanās augstākā virsotne, krāpšanās šedevrs un savā ziņā pat laba skola”, par lugu saka Lelde Stumbre.

Izrādes režisore ir Ārija Liepiņa-Stūrniece, māksliniece – Evita Rusova, mūzikālo noformējumu veidos franču šansonetes.

Ieejas maksa – 2,50 eiro,   Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 2 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi