×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-13
Aizvadīts otrais Siguldas novada Uzņēmēju forums

10.novembrī aizvadīts otrais Siguldas novada Uzņēmēju forums, kas pulcēja teju 100 dalībniekus. Uzņēmēju forums šogad norisinājās divās daļās – rīta sesija tika veltīta jauniešiem, pēcpusdiena – uzņēmējiem, interesentiem un organizāciju pārstāvjiem, kas atbalsta uzņēmējus.

Jauniešu programmā piedalījās Siguldas Valsts ģimnāzijas un Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņi. Pasākums noritēja ideju ģenerēšanas un pieredzes apmaiņas gaisotnē. Madonas Valsts ģimnāzijas skolēnu mācību uzņēmumu „Shine & Safe” un „Simple+” dibinātāji iedvesmoja vienaudžus savu biznesa ideju īstenošanai.

Pēcpusdienas sesiju atklāja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, kurš klātesošos informēja par pašvaldības paveikto un nākotnes attīstības plāniem.

Biznesa treneris un uzņēmējs Dāvids Štēbelis ar savu prezentāciju mudināja uzņēmējus ienest savā ikdienā inovācijas, parādot ar reāliem piemēriem, ka nav mūsdienās uzņēmumu, kuriem nevajadzētu IT kompetences un nākotnē IT speciālists uzņēmumos būs tikpat svarīgs kā vadītājs.

LMT korporatīvo risinājumu vadītājs Sandis Rinķis uzņēmējiem prezentēja mobilo lietotni „Sigulda”, un tās piedāvātās iespējas uzņēmējiem. Savukārt sociālās uzņēmējdarbības asociācijas vadītāja Madara Ūlande viesojās ar prezentāciju par sociālās uzņēmējdarbības iespējām Latvijā un Siguldā.

CV Market Latvia biznesa attīstības vadītājs Kristaps Kolosovs uzstājās ar uzņēmējiem aktuālo tēmu – darbinieku piesaiste. Savā prezentācija K.Kolosovs izcēla uzņēmuma tēla nozīmi personāla atlasē, norādīja uz darba meklētāju paradumu maiņu, kā arī ieteica algot personības un attīstīt to prasmes.

Forumu noslēdza siguldieša, zinātnieka, uzņēmēja Kārļa Grosa prezentācija par viņa ceļu uzņēmējdarbībā, radot daudzu siguldiešu iecienīto gelato no „Bliss Gelato”. Gada laikā uzņēmums ir saražojis vienu tonnu gelato. Produkts ir ieguvis „Great taste” novērtējumu Lielbritānijas konkursā.

Pasākumu moderēja siguldietis, neiromārketinga eksperts Ģirts Polis.
Forumu organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar LIAA, Siguldas biznesa inkubatoru.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības
Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja
Ina Stupele


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi