×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-14
Izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā valsts svētku laikā

Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas svētku laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā Siguldas novadā. Sestdien, 18.novembrī un svētdien, 19.novembrī autobusi kursēs pēc brīvdienu grafika. Arī pirmdien, 20.novembrī sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika.

Valsts svētku laikā no 17. līdz 21. novembrim būs izmaiņas arī kopumā vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutu. Daļā maršrutu tiks atklāti papildu reisi vai, tieši otrādi, samazināts to skaits, informē Autotransporta direkcija. Ņemot vērā vērienīgās izmaiņas reģionālajā maršrutu tīklā, aicinām iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt autobusa kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv sadaļā Kustības saraksti vai jautājumu gadījumā sazināties ar pasažieru pārvadātāju.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi