×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-15
Siguldas Katoļu baznīcā notiks nodarbību cikls par bērnu audzināšanu

24.novembrī plkst.18.00 Siguldas Katoļu baznīcā sāksies nodarbību cikls „Kompetents emocionāli traumētu bērnu aprūpētājs”.

Tas paredzēts cilvēkiem, kuri kalpo vai audzina emocionālu traumu piedzīvojušus bērnus. Šīs apmācības rezultātā dalībnieki sapratīs potenciālo traumas ietekmi uz bērna attīstību, iegūs jaunas stratēģijas un metodes, kā bērnam palīdzēt tikt galā ar saviem pagātnes ievainojumiem, un iemācīsies, kā kļūt par tiltu starp emocionāli traumētu bērnu un apkārtējo pasauli.

„Kompetents emocionāli traumētu bērnu aprūpētājs” sevī ietver deviņas tēmas, ko interesentiem būs iespējams apgūt piecu nodarbību laikā, kas notiks piektdienās plkst.18.00.

Apmācības vadīs šādi lektori:

  • Ļubova Vasečko – kristiete ar Dieva aicinājumu kalpot bāreņiem. Mentorprogrammas reģionālā koordinatore, mentore divām jaunietēm ar ārpusģimenes aprūpes pieredzi, divu gadu pieredze darbā bērnu namā ar zīdaiņiem, neliela pieredze darbā ar jauniešiem likumpārkāpējiem. Zinātniskā grāda pretendente pedagoģijā;
  • Vēsma Sandberga – adoptētāja, Latvijas kristīgās alianses bāreņiem valdes priekšsēdētāja, Bāreņu svētdienas viena no organizatorēm, programmas „Kompetents emocionāli traumētu bērnu aprūpētājs” sertificēta trenere.

Nodarbībām aicina pieteikties, rakstot uz e-pastu studijahops@gmail.com vai zvanot uz tālruni 20600889.

Dalības maksa – ziedojumi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi