×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-16
Siguldas Valsts ģimnāzijai otrā vieta Draudzīgā aicinājuma fonda skolu reitinga kopvērtējumā
Pēc centralizēto eksāmenu rezultātu kopvērtējuma Draudzīgā aicinājuma fonda skolu reitingā Siguldas Valsts ģimnāzija Latvijas pilsētu ģimnāziju topā ierindojusies godpilnajā otrajā vietā; labākus centralizēto eksāmenu rezultātus uzrādījusi vien Cēsu Valsts ģimnāzija. Siguldas Valsts ģimnāzija pēdējos septiņus gadus apliecinājusi kvalitāti, saglabājot vietu Draudzīgā aicinājuma fonda skolu reitinga pirmajā trijniekā​.

Sabiedriskā organizācija „Draudzīgā aicinājuma fonds” 15.novembrī Cēsīs rīkoja ikgadējo pasākumu, kurā pasniedza balvas vairākās skolu grupās: lielo pilsētu ģimnāzijām; pilsētu ģimnāzijām; pilsētu vidusskolām; lauku vidusskolām un specializētajām skolām.

Siguldas Valsts ģimnāzija arī pagājušajā gadā ierindojās otrajā vietā pilsētu ģimnāziju grupā, un pēdējos septiņus gadus ir nemainīgi noturējusies Draudzīgā aicinājuma fonda skolu reitinga pirmajā trijniekā, vairākkārt uzrādot augstāko vērtējumu eksāmenu rezultātu kopvērtējumā.

Sabiedriskā organizācija „Draudzīgā aicinājuma fonds” kopš 2009.gada veido Latvijas skolu reitingu pēc centralizēto eksāmenu rezultātiem, strādājot ar Izglītības un zinātnes ministrijas apkopoto datu bāzi. Reitings tiek veidots, vērtējot 7. līdz 12.klašu skolēnu centralizēto eksāmenu rezultātus.

Apsveicam Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogus un skolēnus ar izcilajiem sasniegumiem!

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi