×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-17
Tuvāko gadu laikā Siguldas senioriem būs jauna tikšanās vieta

16.novembrī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa tikās ar Siguldas pilsētas senioriem, lai pārrunātu iespējas nodrošināt atbilstošas telpas senioru nodarbībām un pasākumiem.

Nodarbību centrs „Namiņš” Oskara Kalpaka ielā 9, kas pašlaik kalpo par pilsētas senioru tikšanās vietu, ir kļuvis ne vien par šauru, bet arī prasa arvien lielākus ieguldījumus tehniskā stāvokļa uzlabošanai. Turklāt ēka atrodas uz privātīpašnieka zemes. Tāpēc Siguldas novada pašvaldības vadība iepazīstināja seniorus ar priekšlikumu tuvāko gadu laikā pārcelt pulcēšanas vietu uz Pakalpojuma centra ēku Raiņa ielā 3, ko pilsētas seniori arī atbalstīja. Līdz tam pašvaldība turpinās nodrošināt seniorus ar telpām nodarbību centrā „Namiņš” un organizēs tajās neatliekamos remontdarbus.

Siguldas novada pašvaldībā ir izstrādāta attīstības vīzija, kas paredz, ka pašreizējā Pakalpojumu centra ēka Raiņa ielā 3 tuvāko gadu laikā tiks pārveidota un paplašināta, lai tā kļūtu par vietējās kopienas pulcēšanas vietu, kurā vienlīdz labi justos un brīvo laiku pavadītu gan bērni un jaunieši, gan seniori. Tāpat plānots, ka tajā atradīsies Novada bibliotēka, Jaunrades centrs, darbu turpinās pašvaldības Pakalpojumu centrs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi