×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-22
Siguldieši startē starptautiskā džudo turnīrā Igaunijā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, Latvijas valsts dzimšanas dienā, Siguldas džudisti devās uz starptautisku džudo turnīru Igaunijā (Tartu).

No Siguldas sacensībās piedalījās deviņi dalībnieki. Vecākajā grupā puišiem startēja Renārs Hans, kurš pirmajā cīņā piekāpās igauņu sportistam, taču diemžēl līdz cīņas beigām neizdevās atspēlēties. Igauņu sportists neiekļuva pusfinālā, līdz ar to Renāram sacensības beidzās.

Keitai Miljonei bija divas cīņas. Pirmajā cīņā sportiste no Somijas bija uzvarama, taču pietrūka cīņas pieredzes. Otrajā cīņā siguldiete tikās ar sportisti no Latvijas, kur izredžu šoreiz nebija. Divas cīņas U14 vecuma grupās aizvadīja arī Daniela Petrova, Ričards Miljons, Romans Petrišiņecs. Četras cīņas aizvadīja Maksims Buljevs un Bruno Gailāns. Savukārt labāko sniegumu parādīja Kristaps Pēkšens vecuma grupā U16 svara kategorijā +81 kilograms, pirmajā cīņā gūstot uzvaru pār igauņu sportistu, otrajā cīņā uzvarot sportistu no Krievijas un finālā pieveicot Latvijas sportistu no kluba „Bosko”.

Kopumā sacensībās startēja 550 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Somijas, Baltkrievijas un Polijas džudo klubiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi