×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-27
Nedēļas nogalē Siguldā, Allažos, Jūdažos, Morē notiks bezmaksas sporta nodarbības

Siguldas novadā arī decembrī norisināsies veselību veicinošas bezmaksas sporta nodarbības, kurās aicina piedalīties ikvienu interesentu.

2.decembrī novadnieki aicināti uz bezmaksas ciguna un veselības veicināšanas vingrošanu sertificētas treneres Fanijas Šitcas vadībā. Nodarbības notiks plkst.8.30 Allažu Sporta centrā, plkst.10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā un plkst.11.30 Mores pagasta Tautas namā.

2.decembrī plkst.9.00 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) norisināties bezmaksas spēka un kardio treniņš, ko vadīs sertificēta trenere Evita Berce.

Lai piedalītos, interesentiem iepriekš nav jāpiesakās.

Šādas un citas bezmaksas nodarbības norisināsies arī turpmāk. Papildu informācija par tām pieejama Siguldas Sporta centrā, zvanot uz tālruni 25448860, kā arī sociālajos tīklos.

Nodarbības tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi