×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-27
Pēc pārbūves atjaunota satiksme Jāņa Poruka ielas posmā

Pēc pārbūves atjaunota satiksme Jāņa Poruka ielas posmā no Cēsu ielas līdz gaisa trošu vagoniņa stāvlaukumam.

Šajā ielas posmā izbūvēts bruģa segums 360 metru garumā, rekonstruēta gājēju ietve brauktuves vienā pusē, izbūvētas jaunas auto novietošanas kabatas. Tāpat uzstādīts jauns, īpaši gājēju pārejām piemērots, apgaismojums. Šajās nedēļās vēl turpinās lietus ūdens kanalizācijas sistēmas un lietus ūdens attīrīšanas iekārtu izbūve; šos darbus plānots pabeigt līdz decembra beigām.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība šogad novada ielu un ceļu uzturēšanā un pārbūvē jau investējusi ap pieciem miljoniem eiro. Brauktuvju atjaunošana būs Siguldas novada pašvaldības prioritāte arī nākamajos gados. Tāpēc, lai plānotu un savlaicīgi realizētu iecerētos darbus, jau šajā gadā sākta un nākamajos gados tiks turpināta vairāku pārbūvējamo brauktuvju un ietvju tehniskās dokumentācijas sagatavošana.

Informācija par notiekošajiem un plānotajiem ielu pārbūves darbiem pieejama interaktīvajās kartēs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Aleksejs Mjaliks
- 2017-11-28 13:28

Es neticu savām acīm! Gājēju pāreja uz paaugstinājuma vienā līmenī ar ietvi. Atliek tikai sagribēt un var arī tā sataisīt. :)
(Es gribētu ielikt emoji ar smaidiņu, bet diemžēl sigulda.lv neļauj, nāksies iztikt ar šo 20. gs. relikviju: kols ar iekavu. ;))

Pasākumi