×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-28
12.a klases skolēnu mācību uzņēmums saņem atzinību

22.novembrī Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.a klases skolēni Ligita, Madis un Loreta, kuri izveidojuši skolēnu mācību uzņēmumu, piedalījās „Start Strong 3+3” meistarklasē. Šajā meistarklasē varēja piedalīties tie, kuri bija izturējuši pirmo atlases kārtu, sagatavojot mācību uzņēmuma inovācijas video pieteikumu.

Meistarklase bija nozīmīga, jo tā bija pirmā no trim nepieciešamajām, lai tuvotos uzvarai konkursā „Start Strong 3+3”, kuras balva ir ceļojums uz Ameriku – iespēja iepazīt uzņēmumu veidošanos visu iespēju zemē. Meistarklasē skolēniem bija iespēja apgūt EES (enerģija, entuziasms un smaids) – veidu, kā strādāt ne tikai savā uzņēmumā, bet tā pavadīt arī dzīvi. Ļoti noderīgi bija treniņi veiksmīgai komunikācijai ar citiem. Viens no vingrinājumiem, kas vislabāk palika atmiņā, bija „Jā, bet” un „Jā, un” vingrinājums, kura laikā skolēni saprata, cik liela nozīme ir katram vārdam teikumā. Galvenā iegūtā atziņa: darbs kā minimums ir jāveic uz 100 procentiem, jo arī aizai neviens nevar pārlēkt pāri, ja to dara uz 98 procentiem.

25.novembri bija ļoti zīmīgs skolēnu mācību uzņēmuma dibinātājiem, jo Valmierā notika reģionālais Vidzemes gadatirgus „Ieskandini Ziemassvētkus!” Tajā piedalījās Loreta un Madis, prezentējot skolēnu uzņēmuma produktu – īpaša dizaina lampas. Tā bija lieliska iespēja strādāt maksimāli pietuvinātos apstākļos reālajam tirgum, reklamēt savu preci un gūt atbalstītājus. Lampas un biznesa ideju atzina arī žūrija, apbalvojot nominācijā „Labākā Ziemassvētku dāvana”, kā arī iegūstot galveno balvu – Swedbank simpātiju balvu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
skolēnu mācību uzņēmumu vadītāja
Ligita Pudņika


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi