×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-29
Koncertzālē „Baltais Flīģelis” notiks pasākums ģimenēm „ES esmu SIGULDA!”

9.decembrī plkst.17.00 Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” notiks muzikāls pasākums ģimenēm ar bērniem „ES esmu SIGULDA!”.

Pasākuma muzikālo noformējumu radījuši četri novadnieki: Zanda Krastiņa, Kārlis Kazāks, Juris Kaukulis, Juris Lisenko, un tā būs muzikāli teatrāla spēle ar burtiem, zilbēm, stāstiem un sajūtām par Siguldas aizrautību. Pasākumu papildinās dažādas aktivitātes, kārumu lāde, kā arī īpašais Ziemassvētku smaržu kokteilis.

Uzveduma radīšanā piedalījušies: vokālā studija „Siguldiņa”, Sarmīte Skrastiņa, Elīna Gruzniņa, Evelīna Lapa, Ilze Jakubovska, Laura Šumska, Ieva Ādamsone, Mārcis Kalniņš, Reinis Janulis, Egils Kupčs, Andreta Čivča, Bruno Lorencs un citi.

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs vai pasākuma norises dienā koncertzāles „Baltais Flīģelis” kasē.

Ieejas maksa – no 4 līdz 6 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi