×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-29
Sākusies reģistrācija 2018.gada SEB MTB maratona sezonai

Tīmekļa vietnē velo.lv sākusies reģistrācija 2018.gada SEB MTB maratona riteņbraukšanas sacensību seriālam. Jaunās sezonas kalendārā iekļauti kopumā septiņi posmi. Sacensību rīkotāji pirmajiem 100 dalībniekiem „Virši – A” un „Toyota Hybrid” distancēs, kuri reģistrēsies visai sezonai līdz 31.decembrim, izgatavos īpašus personalizētus dalībnieku numurus.

SEB MTB maratons ir vērienīgākais un tradīcijām bagātākais riteņbraukšanas sacensību seriāls Baltijas valstīs. Nākamajā gadā SEB MTB maratons atzīmēs savu 17.sezonu. Tajā iekļauti kopumā septiņi posmi, kas norisināsies no Cēsīm līdz Valmierai, Smiltenē, Siguldā, Madonā, Kuldīgā, Talsos un Ikšķilē. Visas posmu norisies vietas sevi apliecinājušas ar iespēju tajās izveidot aizraujošas trases, kas piemērotas tik lielam dalībnieku skaitam kāds ir SEB MTB maratonā.

Dalībnieki nākamajā sezonā tiks aicināti startēt tradicionālajās distancēs – „Toyota Hybrid” braucienā (distances garums aptuveni 50 km), „Virši – A” (distances garums aptuveni 35 km), „Mammadaba” veselības vai „Rasēns” bērnu braucienos.

Rīkotāji šajā gadā tiem dalībniekiem, kuri pieteiksies visai sezonai, piedāvā īpašu akciju – maksā par sešiem posmiem, septītais par brīvu. Par godu Latvijas simtgadei pirmie 100 dalībnieki, kuri reģistrēsies nākamajai sezonai „Toyota Hybrid” un „Virši – A” distancēs (katrā atsevišķi) līdz šā gada beigām, saņems unikālu iespēju bez maksas tikt pie personalizētiem dalībnieku numuriem. Uz tiem tiks izvietots dalībnieku vārds un uzvārds.

Sporta uztura kompānija „Isostar” kopā ar SEB MTB maratona rīkotājiem parūpējusies par vēl vienu lielisku akciju. No visiem dalībniekiem, kas reģistrēsies kaut uz vienu no SEB MTB maratona posmu, tiks izlozēti pieci laimīgie, kuri saņems iespēju bez maksas piedalīties prestižajā pasaules kalnu riteņbraukšanas festivālā „Rock d Azur”. Drīzumā tīmekļa vietnē velo.lv tiks publicēts arī 2018.gada sezonas SEB MTB maratona nolikums.

2018.gada Igo Japiņa sporta aģentūras rīkotie pasākumi:

  • 22.aprīlī SEB MTB maratona 1. posms – Cēsis
  • 6.maijā SEB MTB maratona 2. posms – Smiltene
  • 20.maijā SEB MTB maratona 3. posms – Sigulda
  • 17.jūnijā SEB MTB maratona 4. posms – Madona
  • 15.jūlijā SEB MTB maratona 5. posms – Kuldīga
  • 12.augustā SEB MTB maratona 6. posms – Talsi
  • 23.septembrī SEB MTB maratona 7. posms – Ikšķile
  • 03.jūnijā Toyota Rīgas velomaratons – Rīga
  • 2.septembrī Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens, Retro velo brauciens – Sigulda

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Igo Japiņa sporta aģentūra
tālrunis 26255435      
e-pasts toms@lrf.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi