×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-01-22
Notiks vingrošanas nodarbības jaunajām māmiņām

No 4.februāra Siguldas jaunajām māmiņām sāksies vingrošanas nodarbības kopā ar bērniņiem! Nodarbības vadīs sertificēta fizioterapeite un tās notiks trešdienās plkst.15.00 SIA "Pumpurdārzs" (Līvkalna ielā 26) otrā stāva zālē. Cena par stundu ilgu nodarbību būs 4 lati.

Vingrošana jaunām māmiņām ir ļoti nepieciešama, lai palīdzētu atgūt ķermeņa formu un nostiprinātu to muskulatūru, kas grūtniecības laikā ir bijusi pārslogota un vēlāk var radīt dažādus sāpju sindromus. „Nodarbības laikā tiks izmantoti spēka un izturības vingrinājumi, lokanības vingrojumi, bet mazāks uzsvars tiks likts uz kardio treniņu. Uz sporta nodarbību varēs ņemt līdzi mazuļus, kuri, kamēr māmiņas vingros, varēs spēlēties. Bet, protams, vingrošanas nodarbībās var piedalīties jebkura sieviete, jo nodarbībā piedāvātie vingrojumi nostiprinās ķermeņa korseti”, nodarbību norisi skaidro fizioterapeite.

Informācija par nodarbībām interesenti var saņemt: fizio.sigulda@inbox.lv vai zvanot pa tālruni: 29412828.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Cena iesk. 18% PVN
- 2009-01-27 16:33

Cena iesk. 18% PVN,arija

Kate
- 2009-01-27 14:34

Šķiet, ka grūtnieču vingrošana ir Siguldas poliklīnikā pie fizioterapeita!

Turaida
- 2009-01-27 13:08

Grūtnieču vingrošana laikam Siguldā nav. Bet topošās māmiņas varbūt var iet vienkārši peldēties baseinā, ja ārsts atļauj.

lala
- 2009-01-27 10:31

esmu redzējusi, ka Ezeros ūdensaerobikaa grutnieces vingro.

Lauma
- 2009-01-22 11:30

Vai Siguldā notiek nodarbības grūtniecēm?

Pasākumi