×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-04
AS „CATA” autobusu biļetes var iegādāties, maksājot ar bankas karti

VSIA „Autotransporta direkcija” sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Plone informē: turpmāk iedzīvotāji var iegādāties biļeti braucienam AS „CATA” apkalpoto maršrutu autobusos, maksājot ar jebkuras bankas izsniegtu norēķinu karti, tostarp arī ar bezkontakta karti. Izņēmums ir maršrutā Nr.3113 Sigulda–Kaķīškalns–Institūts–Sigulda, kurā noteiktām Siguldas novada iedzīvotāju grupām ir iespēja pārvietoties bez maksas, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti. Šajā maršrutā biļetes varēs iegādāties, maksājot skaidrā naudā, ja biļete tiek pirkta pie autobusa vadītāja.

Šobrīd bezskaidras naudas norēķini ir iespējami 180 AS „CATA” apkalpotajos reģionālajos maršrutos.

Bankas termināļu uzstādīšana AS „CATA” autobusos tika uzsākta 2017.gada septembrī, pakāpeniski palielinot transportlīdzekļu skaitu, kuros var maksāt ar bankas karti, un šobrīd bankas termināļi ir uzstādīti jau praktiski visos pārvadātāja rīcībā esošajos autobusos. Maksa par braucienu un bagāžas pārvadāšanu, norēķinoties ar bankas karti, ir tāda pati, kā maksājot skaidrā naudā.

AS „CATA” saviem pasažieriem piedāvā iegādāties arī dažāda veida elektroniskās abonementa kartes, kas pielāgotas katra iedzīvotāja braukšanas paradumiem. Iegādājoties kādu no abonementa biļetēm, pasažieris saņems atlaidi no 10% līdz 20% apmērā.

Papildu informācija par AS „CATA” apkalpotajiem maršrutiem, kuros var maksāt ar karti, un par iespēju iegādāties abonementa biļeti, pieejama, zvanot pa tālruni 64122121 vai rakstot uz e-pasta adresi cata@cata.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi