×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-06
SIA „Saltavots” pirms termiņa pārtraucis līgumu par kanalizācijas tīklu būvdarbiem Siguldā

SIA „Saltavots” informē, ka ir pārtraukta līguma „Kanalizācijas tīklu būvdarbi Siguldas pilsētā” saistību izpilde pirms termiņa ar SIA „Būvenergo A”, kas darbus veica atbilstoši standartiem un būvprojektam, taču neievērojot būvdarbu termiņus. SIA „Saltavots” vēl šogad atkārtoti uzsāks iepirkuma procedūru, lai noslēgtu līgumu par būvdarbu turpināšanu Krišjāņa Barona, Meldru, Kalmju, Mālkalnu, Eduarda Veidenbauma, Kaijas un citās ielās.

Kanalizācijas tīklu būvdarbi norisinājās projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta” ietvaros un projekts jāīsteno līdz 2022.gadam, izveidojot paplašinātu, mūsdienīgu, centralizētu sadzīves kanalizācijas sistēmu, kuru izmantos 210 iedzīvotāji. Lai veiktu kanalizācijas tīklu paplašināšanas būvdarbus, 12.jūnijā tika noslēgts līgums ar SIA „Būvenergo A”.

Līdz novembra beigām projekta ietvaros ir izbūvēti pašteces sadzīves kanalizācijas tīkli 0,4 kilometru garumā, kanalizācijas spiedvads 0,9 kilometru garumā, kā arī veikta jaunas kanalizācijas sūkņu stacijas izbūve un nodrošināti elektroapgādes pieslēgumi divām kanalizācijas sūkņu stacijām. Veikto būvdarbu rezultātā ir nodrošinātas pieslēguma iespējas īpašumiem Atbrīvotāju ielā 38, kā arī Doņu ielā 1, 2, 3 un 4. Minētie būvdarbi ir veikti atbilstoši būvprojektam un atbilst nepieciešamajiem standartiem, taču būvdarbu veicēju – SIA „Būvenergo A” – ierobežotā kapacitāte, kā arī būvdarbiem nepiemērotie laikapstākļi vasarā un pašvaldības izvirzītie drošības nosacījumi pārtraukt būvdarbus līdz 1.septembrim ielās, kurās atrodas skolas, neļaus iekļauties termiņā, tāpēc puses abpusēji vienojušās pārtraukt līguma saistību izpildi pirms laika.

Jaunas iepirkuma procedūras sagatavošanai un norisei tiks izveidota iepirkuma komisija, lai izvēlētos būvdarbu veicēju un būvdarbus operatīvi atsāktu 2018.gadā, iestājoties piemērotiem laikapstākļiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi