×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-08
Siguldas pilsētas vidusskolas sporta klases piedalās sacensībās

6.decembrī Siguldas pilsētas vidusskolas sporta klasēm norisinājās ikgadējais „Ziemassvētku vecīša kauss”, kas notika Siguldas Sporta centrā un kurā piedalījās nu jau četras sporta klases – 1.s, 2.s, 3.s un 4.s. Pasākums tika atklāts ar vingrojumu kompleksu visu klašu izpildījumā. Vecāki priecājās par skolēnu vienoto garu, pildot vingrojumus. Neizpalika tradicionālie skolēnu fizisko spēju testi – atspoles skrējiens, tāllēkšana no vietas, lēcieni ar lecamauklu, piespēles ar bumbu pret sienu un apļa skrējiens. Zālē bija jūtams sacensību gars – kurš būs ātrākais, veiklākais un izveicīgākais.

Jautrākās bija stafetes kopā ar vecākiem – gan „skeletons”, gan „kamaniņbraukšana”, gan stafete ar bumbu, jo ne tikai bērni vēlas būt paši ātrākie, bet arī vecāki.

Pasākuma īpašais viesis bija bobslejists Jānis Ķipurs, kurš pastāstīja par savu pieredzi sportā, par panākumiem sacensībās un aicināja ikvienu tiekties uz rezultātiem, regulāri trenējoties.

Viens no visgaidītākajiem vakara viesiem bija Ziemassvētku vecītis, kurš katram skolēnam pasniedza diplomu un veselīgu saldumu našķi. Savukārt vispārsteidzošākais mirklis bija Ziemassvētku kausa pasniegšana vislabākajiem sportistiem katrā klasē.

Paldies par pasākuma organizēšanu un ikdienas darbu ar sporta klasēm Siguldas pilsētas vidusskolas sporta skolotājiem Andrai Fridrihsonei, Sandrai Rušai, Leldei Bērziņai un Uvim Kronenbergam.

Informāciju sagatavoja:
SPV ārpusklases darba organizatore 1.–4.klasēm
Ieva Gaile


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi