×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-08
Siguldas novada pašvaldība saņem balvu par uzņēmējdarbības veicināšanu

Siguldas novada pašvaldība ieguvusi Rīgas plānošanas reģiona galveno balvu konkursā „Pašvaldību atbalsta pasākumi uzņēmējdarbības sekmēšanai”. Konkursa rezultāti tika paziņoti 8.decembrī, un līdztekus laureāta godam Siguldas novada pašvaldība ieguvusi naudas balvu 10 390 eiro apmērā, ko plānots izmantot grantu konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” organizēšanai nākamajā gadā.

„Siguldas novadam un Latvijai ir svarīga katra ideja un katrs radošs un aizrautīgs uzņēmējs. Mūsu pašvaldības mērķis ir radīt vidi un sniegt atbalstu, kas ļauj uzņēmējiem netraucēti strādāt, attīstīties un radīt jaunas darba vietas. Tāpēc pašvaldība jau vairākus gadus mērķtiecīgi strādā pie uzņēmējdarbības veicināšanas pasākumiem. Mums ir grantu programma māmiņām – uzņēmējām, izveidota vietējo ražotāju atbalsta programma „Radīts Siguldā”, gadu ir pieejami Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatora pakalpojumi. Rekonstruējot Siguldas pils kompleksu un izveidojot tajā radošo industriju kvartālu, nākamajos gados tiks radītas vairāk nekā 90 jaunas darba vietas. Siguldas novadā ir spēkā plaša nekustamā īpašuma atvieglojumu programma uzņēmējiem, kā arī ieviesti atbalsta pasākumi vietējiem mājražotājiem un amatniekiem. Mūsu pievienotā vērtība ir ne tikai pieejamā infrastruktūra un pakalpojumi, kas nodrošina piemērotu vidi uzņēmējdarbības attīstībai, bet arī kvalitatīva un piepildīta dzīves vide uzņēmumu darbiniekiem” pauž Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Konkurss „Pašvaldību atbalsta pasākumi uzņēmējdarbības sekmēšanai” šajā gadā tika organizēts pirmo reizi, un to rīkoja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar plānošanas reģioniem, lai izvērtētu pašvaldību lomu un ieguldījumu uzņēmējdarbības sekmēšanā.

Pašvaldību iesniegtos pieteikumus vērtēja kompetenta žūrija. Lai noteiktu laureātus, tika analizēti pašvaldību īstenotie atbalsta pasākumi uzņēmējdarbības veicināšanai un to sasniegtie vai plānotie rezultāti, kas tieši izpaužas kā pozitīva ietekme uz pašvaldības budžeta ieņēmumu sadaļu vai netieši uz uzņēmējdarbības vides izaugsmi kopumā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi