×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-09
Pasniegtas Siguldas novada uzņēmēju Gada balvas


Piektdien, 8.decembrī, Siguldas Sporta centrā norisinājās Siguldas novada pašvaldības organizētā konkursa „Siguldas novada Uzņēmēju Gada balva” apbalvošanas ceremonija, kurā tika godināti tie Siguldas novada uzņēmēji, kas aktīvi darbojas savā nozarē un sekmē novada uzņēmējdarbības vides attīstību. Uzņēmējus svinīgajā ceremonijā sveica Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.


Konkursa „Siguldas novada Uzņēmēju Gada balva 2017” nomināciju ieguvēji:

  • „Novada popularizētājs” – uzņēmums, kas ar savu pakalpojumu/darbību ir veicinājis Siguldas novada atpazīstamību – SIA „Baltu Rotas”. Šogad uzņēmums piedalījās tūrisma izstādē Japānā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras stendā. „Baltu Rotu” darbnīcā notika filmas „Nameja gredzens” filmēšana, arī filmas galvenais varonis – gredzens – ir radīts Siguldā.
  • „Novada izaugsme” – uzņēmums, kas ir uzlabojis finansiālos rādītājus, paaugstinājis darba efektivitāti un palielinājis darbavietu skaitu – SIA „Di Boni”. Uzņēmums par 70% palielinājis darbinieku skaitu, apgrozījumu un paaugstināja darba efektivitāti. Uzņēmuma darbības joma – mēbeļu ražošana.
  • „Novada jaunais uzņēmējs” – uzņēmums, kas 2017.gadā sekmīgi uzsācis saimniecisko darbību – SIA „Ice Bliss”. 2017.gada saražota vairāk nekā viena tonna gelato, iegūts augsts vērtējums konkursā „Great Taste Awards”.
  • „Novada viesmīlīgākais uzņēmums” – uzņēmums, kas nodrošina augstu klientu apkalpošanas servisu – SIA „J.D. & Co”. Uzņēmuma viesmīlību novērtēja gan Siguldas viesi, gan novada iedzīvotāji, baudot restorāna dienas piedāvājumu un gardās meistarklases.
  • „Novada lauksaimnieks” – saimniecība, kas izveidojis ilgtspējīgu saimniekošanas praksi – SIA „LZZ Plus”. Uzņēmums sekmīgi apguva projektu „Ražošanas procesu optimizācija”, investēja līdzekļus apkārtējās vides sakoptībā. Saimniecība audzē šķirnes aitas un gaļas liellopus, kā arī nodarbojas ar akvakultūru – zivju audzēšanu.
  • „Novada mecenāts” – uzņēmums, kas 2017.gadā sniedzis atbalstu Siguldas novada organizētajās aktivitātēs – SIA „KG Latvija”. Šogad uzņēmums atbalstīja vairākus Siguldas novada pasākumus un jaunos novada sportistus. Uzņēmuma pamatdarbība ir graudu iepirkšana, barības maisījumu ražošana un tirdzniecība.
  • „Novada eksportētājs” – uzņēmums, pārskata gadā palielinājis eksporta apjomu – SIA „VILSA”. Uzņēmuma produkcija ceļo uz Lielbritāniju, Īriju, Spāniju, Islandi, Somiju, Itāliju un Norvēģiju. Uzņēmums specializējas impregnētu virpoto, mizoto mietu ražošanā un pīto stiepļu žogu tirdzniecībā Latvijas un ārvalstu tirgos.
  • „Novada investors” – uzņēmums, kas 2017.gadā ieguldījis līdzekļus ēkās, būvēs, uzņēmējdarbības attīstībā – SIA „SC KOKS”. Kas investēja līdzekļus jaunas noliktavas un produkcijas izstāžu zāles izveidei, sakārtojot pilsētas vidi degradējošu objektu. SIA „SC KOKS” ir mēbeļu ražotājs. Galvenā produkcija – mēbeles mājai: viesistabas, guļamistabas un bērnistabas iekārtas, kā arī virtuves skapji, plaukti un kumodes.
  • „Novada inovācija” – uzņēmums, kas ir radījis jaunu produktu, kas ir pārāks salīdzinājumā ar tirgū pieejamiem līdzīgiem produktiem – SIA „LGK grupa” atrakcija „Zērglis”. „Zērglis” ir pasaulē pirmā un šobrīd vienīgā šāda veida atrakcija, kur brauciens ar zipline notiek pa gaisa trošu ceļu.
  • „Novada labākais darba devējs” – uzņēmums, kas veicina darbinieku attīstību – SIA „Kokpārstrāde 98”. Uzņēmumā ir izstrādāta darbienieku lojalitāti veicinoša programma. Uzņēmums ir lielākais darbadevējs kokapstrādes nozarē, kā arī ir pelnošākais uzņēmums novadā. Ražo produktus ar augstu pievienoto vērtību – apdares materiālus: durvju aplodes, kājlīstes, palodzes un citus produktus.
  • „Novada aizrautība” – uzņēmums, kas veicis ieguldījumu Siguldas novada popularizēšanā – SIA „POLIGON 1” – pirmais un lielākais uzņēmums Baltijas valstīs, kurš specializējas lāzertaga sistēmās.

Balvas pasniedza konkursa „Māmiņa.Siguldiete.Uzņēmēja”2016. un 2017.gada uzvarētājas: Nadīna Grigule, Katrīna Leitāne, Dace Zilvere, Agnese Neliusa, Laine Lapiņa, Anastasija Parafiņuka, Elīna Skujiņa, Dace Sprince, Iveta Mairiņa un Margarita Liepiņa.

Konkurss „Siguldas novada Uzņēmēju Gada balva” norisinājās jau trešo reizi. Pretendentus „Siguldas novada Uzņēmēju Gada balvai” vienpadsmit nominācijās tika aicināti izvirzīt novada iedzīvotāji. Iesniegtos pieteikumus izvērtēja kompetenta vērtēšanas komisija – nozares eksperti.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi