×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-14
„Sunset Festival” izsludina pirmos divus pasākumus Siguldā

„Sunset Festival” izsludina 2018.gada vasaras sezonu ar britu elektroniskās mūzikas grupas „Clean Bandit” uzstāšanos 5.jūlijā un vērienīgo Radio SWH 25 gadu flash-back (atmiņu) pasākumu 14.jūlijā. Biļetes uz abiem pasākumiem būs pieejamas „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās, sākot no pirmdienas, 18.decembra. Pakāpeniski tiks izziņotas arī turpmākās „Sunset Festival” koncertu dienas un mākslinieki.

5.jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies šobrīd aktuālo hitu „Rockabye” un „Symphony” autori – britu elektroniskā grupa „Clean Bandit”. Veiksmīga elektroniskās un popmūzikas apvienošana ar klasiku (Mocarts un Šostakovičs) un spilgtu solistu atrašana savām dziesmām ir britu grupas „Clean Bandit” panākumu atslēga. „Clean Bandit” dzīvās uzstāšanās ir ne mazāk iespaidīgas kā viņu ieraksti, ko grupa pierādījusi neskaitāmos koncertos un festivālos.

Savukārt 14.jūlijā „Sunset Festival” ietvaros Siguldā norisināsies radio SWH 25 gadu flash-back (atmiņu) pasākums. 1994.gada pavasarī savu darbību sāka radio SWH – pirmā augsta līmeņa Latvijas komercradiostacija. Ar vērienīgu pasākumu tika nosvinēta radio SWH atklāšana. Atsaucot atmiņā tā laika notikumus, radio 25 gadu jubilejā tiks sapulcēti tie paši mākslinieki, kas Skanstes ielas pagalmā uzstājās tālajā 1994.gada jūlijā: „Dr.Alban”, „Haddaway”, „Ace of Base” (pārstāvēs soliste Dženija Bergrena), „Army of Lovers” un Rozalla. Visu mūziķu hiti joprojām ir aktuāli un tiek iekļauti radio raidlaikos.

Biļetes uz abiem pasākumiem būs pieejamas „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās, sākot no pirmdienas, 18.decembra.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem uz abiem pirmajiem pasākumiem no pirmdienas plkst.10.00 būs pieejamas biļetes ar 20% atlaidi! Lai iegādātos biļeti ar atlaidi, koda laukā jāievada ID kartes numurs. Maksimālais biļešu skaits ar kodu - 1. Pie ieejas pasākumā būs jāuzrāda arī derīga Siguldas novada iedzīvotāja ID karte.

„Sunset Festival” ir atsevišķu pasākumu koncertsērija, kas gleznainajā Siguldas pilsdrupu estrādē un tās apkārtnē notiek kopš 2016.gada, attīstot augstas kvalitātes kultūras notikumu ārpus galvaspilsētas, kurš piesaista apmeklētājus no visas Latvijas un kaimiņvalstīm. Siguldā iepriekšējos gados jau uzstājušies Demjens Raiss, „James”, „The Naked and Famous”, „The xx” un citas pasaules līmeņa zvaigznes. 2018.gadā festivāls sola vēl plašākas izvēles iespējas dažādas mūzikas cienītājiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi