×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-15
Ziemas koncertzālē ar soloprogrammu „Viens” uzstāsies ģitārists Mārcis Auziņš

25.decembrī plkst.18.00 Siguldas Ziemas koncertzālē (dzelzceļa stacijas laukumā) ar soloprogrammu „Viens” uzstāsies ģitārists Mārcis Auziņš.

Soloprogrammai dots tāds pats nosaukums kā ģitārista debijas albumam „Viens”, tomēr programmā Siguldā mūziķis atskaņos daudz plašāku muzikālo materiālu – bez Raimonda Paula dziesmu aranžijām akustiskajai ģitārai, tajā iekļautas arī apcerīgas džeza standartu aranžijas, emocionāli piesātinātas paša Mārča Auziņa radītas kompozīcijas un citas pazīstamas un latviešiem tuvas skaņdarbu versijas.

„Solo muzicēšana ir kā mešanās nezināmajā – katru reizi citādāks un mainīgs process. Šādos koncertos mūziķis un klausītājs atrodas vistuvāk gan fiziski, gan emocionāli. Es jūtu katru smaidu, elpu, skatienu, nopūtu, un tas viss kopā veido koncertu, mūsu kopīgo pieredzi tajā. Tā ir īpaši silta sajūta, tāpēc esmu priecīgs par katru, kurš atrod laiku piedzīvot šādus mirkļus kopā ar mani,” savas sajūtas koncertos atklāj Mārcis Auziņš.

Biļetes cena – 5 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti un daudzbērnu ģimenes locekļiem – 3 eiro.

Biļetes varēs iegādāties pirms koncerta pie ieejas Ziemas koncertzālē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi