×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-19
Aizvadīts starptautisks čempionāts badmintonā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 16. un 17.decembrī, jau piecpadsmito reizi notika tradicionālais „Yonex” Siguldas novada un Siguldas Badmintona kluba atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā. Tajā šoreiz piedalījās vairāk nekā 130 spēlētāji no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Zviedrijas.

Vīriešu dubultspēlēs finālā pieredzējušie siguldieši Guntis Lavrinovičs un Kārlis Vidass ar 2–0 (21–12, 21–18) pieveica kluba biedrus Kristapu Jāni Gulbi un Teodoru Kerimovu. Kārlim Vidasam sudraba medaļa vienspēlēs vīriešiem, kur par čempionu kļuva lietuvietis Tomass Vaškevičius, bet bronzas medaļu izcīnīja Arturs Akmens.

Vienspēlēs sievietēm, nestartējot mūsu labākajām spēlētājām Jekaterinai Romanovai, kurai bija spēle Francijas klubu komandu čempionātā, un Liānai Lencevičai, sesto vietu ieguva Amanda Sofija Grosberga, bet par čempioni tika kronēta valmieriete Una Berga.

Dubultspēlēs sievietēm par vicečempionēm kļuva Amanda Azarova pārī ar lietuvieti Samantu Golubickaiti. Trešajā vietā mazajā finālā ar 2–1 (25–23, 17–21, 21–13), uzvarot kluba biedrenes Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu, ierindojās Arta Priedniece un Diāna Aleksejeva.

Jauktajās dubultspēlēs Pauls Gureckis kopā ar rīdzinieci Kristīni Šeferi saņēma bronzas medaļas.

Mazāk pieredzējušie spēlētāji sacentās atsevišķos B un C grupu turnīros. B grupā vienspēlēs sievietēm pirmo vietu ieguva Diāna Lenceviča. Vīriešu vienspēlēs C grupā pirmajā vietā – Dāvis Strazdiņš, trešajā – Pēteris Jonins.

Paralēli notika arī jauniešu turnīrs, kur vecuma grupā U–13 uzvarēja Ričards Līdaks. Meitenēm finālā Anete Priedniece ar 2–1 (21–11, 19–21, 21–19) pieveica Madaru Mackeviču.

Turnīra organizētāji un spēlētāji pateicas Siguldas novada pašvaldībai un Siguldas Sporta skolai par atbalstu sacensību sarīkošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi