×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-20
Siguldas pagasta Kultūras namā apskatāma foto izstāde „Siguldas ainava”

Līdz 30.decembrim Siguldas pagasta Kultūras namā apskatāma Armanda Andžes foto izstāde „Siguldas ainava”, kas atspoguļo pilsētu un tās apkārtni dažādos laikos.

Izstādē aplūkojamās fotogrāfijas, kas radītas ar fotogrāfa Mārtiņa Buclera laikā izmantotu tehniku – lielformāta plēšu kameru. Šāda tehnika tika pielietota 19.gadsimta pirmajā pusē, un tā ir kamera bez slēdža mehānisma, fotografēšana notiek, aizklājot objektīvu ar roku vai ko citu. Izstādē apskatāmās fotogrāfijas tapušas uz lokšņu filmām un paštaisītām stikla platēm, no kurām ar kontaktkopijas metodi iegūtas melnbaltas fotogrāfijas 13x18 centimetru izmērā.

Izstāde apskatāma darba dienās no plkst.10.00 līdz 19.00, sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00. Apmeklētāju ievērībai – Kultūras nams būs slēgts 24., 25. un 26.decembrī.

Ieeja  bez maksas.

Jāpiebilst, ka izstāde sagatavota ar Siguldas novada pašvaldības kultūras un izglītības projektu līdzfinansēšanas konkursā piešķirto līdzfinansējumu un biedrības „Totaldobže” atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi