×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-28
Siguldā notiks Pasaules čempionāta orientēšanās sportā sacensību posms

2018.gada augustā pirmo reizi Latvijā norisināsies Pasaules čempionāts orientēšanās sportā, un viens no sacensību posmiem tiks aizvadīts Siguldas apkārtnē. Paralēli notiks arī skatītāju sacensības „Latvijas O-nedēļa”, kur aicināts piedalīties ikviens orientēšanās sporta entuziasts.

„Latvijas O-nedēļa” notiks paralēli Pasaules čempionātam orientēšanās sportā no 4. līdz 12.augustam. Tas būs orientēšanās piedzīvojums skaistos un interesantos apvidos, kā arī unikāla iespēja vienlaikus gan sekot līdzi pasaules labāko orientieristu startiem, gan pašam izmēģināt spēkus sacensību trasē.

„Nākamais gads ir lieli svētki gan Latvijai, gan visai Latvijas orientieristu saimei – pirmo reizi pie mums notiks Pasaules čempionāts. Mums ir dota iespēja parādīt visai pasaulei, ka esam draudzīgi, ka mākam priecāties un svinēt svētkus, un atbalstīt gan savus, gan ārvalstu sportistus viņiem tik nozīmīgajos startos. Tāpēc aicinu Latvijas orientieristus pieteikties skatītāju sacensībām, mēroties spēkiem ar citu valstu sportistiem un, protams, izmantot iespējas, ko sniedz sacensības mājās,” uzsver Pasaules čempionāta orientēšanās sportā vadītājs Jānis Lazdāns.

4.augustā Rīgā notiks orientēšanās sprints pilsētas centrā, bet 7.augustā – meža sprints Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā. 8.augustā Siguldā un 10.augustā Mazajos Kangaros ikviens varēs pārbaudīt orientēšanās prasmes vidējā distancē, savukārt 5.augustā Carnikavā un 12.augustā Turaidā varēs izaicināt savu izturību garajā distancē.

2018.gada Pasaules čempionāts orientēšanās sportā norisināsies Latvijā no 4. līdz 12.augustam. Čempionāta sprinta sacensības notiks Rīgā, savukārt meža distances – Siguldas apkārtnē. Čempionātā piedalīsies labākie orientieristi no vairāk kā 50 valstīm.

Plašāka informācija par sacensību norisi un pieteikšanās šeit.

Informāciju sagatavoja:
Aija Pakalna
Latvijas Orientēšanās federācija 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi