×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-28
Bezmaksas sporta nodarbības Allažos, Jūdažos, Morē un Siguldā

Arī nākamajā gadā turpināsies bezmaksas sporta nodarbības Allažos, Jūdažos, Morē un Siguldā. Nodarbības notiks sestdienās.

13.janvārī, 10.februārī un 10.martā plkst.8.30 Allažu Sporta centrā un plkst.10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā, kā arī plkst.11.30 Mores pagasta Tautas namā notiks jogas nodarbības treneres Karīnas Gaides vadībā.

6.janvārī, 3.februārī un 3.martā plkst.8.30 Allažu Sporta centrā un plkst.10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā, kā arī plkst.11.30 Mores pagasta Tautas namā notiks veselības vingrošanas nodarbības trenera Andreja Filipova vadībā.

6.janvārī, 3.februārī un 4.martā plkst.9.00 Siguldas Sporta centrā notiks nodarbības „Vesela mugura” treneres Lindas Līces vadībā.

20.janvārī, 17.februārī un 10.martā plkst.9.00 Siguldas Sporta centrā notiks funkcionālie treniņi treneres Ievas Ozoliņas vadībā.

Siguldas Sporta centrā sadarbībā ar biedrību „Cerību spārni” tiks organizētas nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām pēc īpaši izveidotas un pielāgotas programmas. Tās vadīs sertificēti treneri Siguldas Sporta centra peldbaseinā un Spēka zālē. Sestdienās, 13.janvārī, 17.februārī un 17.martā, plkst.13.00 tiks organizētas nodarbības Siguldas Sporta centra peldbaseinā un piektdienās, 12.janvārī, 16.janvārī un 16.martā, plkst.12.00 – Spēka zālē. Pieteikšanās šīm nodarbībām, zvanot uz biedrību „Cerību spārni” Marikai Sitčai uz tālruņa numuru 26879835 (nodarbības peldbaseinā) vai Dainai Ērglei uz tālruņa numuru 26761072 (nodarbības Spēka zālē).

Nodarbības tiek organizētas Siguldas novada pašvaldības īstenotā Eiropas Sociālā fonda projektā Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi