×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-28
Noskaidroti Ziemassvētku volejbola turnīra uzvarētāji

26.decembrī tika aizvadīts tradicionālais Siguldas novada atklātais turnīrs volejbolā, ko organizēja Siguldas novada Sporta pārvalde sadarbība ar sporta klubu „Nuki”.
Siguldas Sporta centrā pulcējās rekordliels dalībnieku skaits – 83 volejbola entuziasti, tai skaitā 27 meitenes.

Pirms sacensībām tika izveidotas 14 līdzvērtīgas komandas. Tās tika sadalītas trijās apakšgrupās, kurās komandas izpēlēja savā starpā katra ar katru. Pēc apakšgrupu izspēlēm notika konkurss ar iespēju pārliecināties par savu individuālo apakšējo piespēļu precizitāti. Pēc konkursa spēcīgākās komandas iekļuva astotdaļfinālā.

Pusfinālos savstarpēji tikās Jāņa Gabranova un Kristapa Butkeviča komanda un Aigara Jonasa un Ģirta Zīles komanda.
Individuālo apakšējo piespēļu uzvarētāji: sieviešu grupā – Kristīne Dzierkale, bet vīriešu grupā – Jānis Gabranovs.

Ziemassvētku volejbola turnīra uzvarētāji:

  • 1.vieta – Kristapa Butkeviča komanda (Kristīne Dzierkale, Jānis Ontužāns, Jānis Krūmiņš, Gvido Griestiņš, Kristaps Butkevičs);
  • 2.vieta – Ģirta Zīles komanda (Liene Libere, Simona Rozīte, Gvido Gailītis, Artūrs Cukunde, Aigars Lācis, Ģirts Zīle);
  • 3.vieta – Jāņa Gabranova komanda (Ketija Sabule, Marta Ozoliņa, Kaspars Breģis, Igors Aleksejevs, Ainārs Uzuls, Jānis Gabranovs);
  • 4.vieta – Aigara Jonasa komanda (Katrīna Rudzīte, Ilona Cehanoviča, Emīls Garančs, Allans Parijancs, Arvis Boženkovs, Aigars Jonass).

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi