×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-29
Siguldas 1.pamatskolā piedāvā alternatīvas mācību darba formas

Šajā mācību gadā Siguldas 1.pamatskolā tiek īstenoti vairāki projekti, ar alternatīvām mācību darba formām attīstot un pilnveidojot skolēnu radošumu un domāšanu.

Eiropas Sociālā fonda finansētā projekta „Atbalsts individuālo kompetenču attīstībai” laikā skolēni divus gadus apmeklēs nodarbības dažādos Latvijas Dabas izglītības centros, kur iegūs praktiskas zināšanas par augu un dzīvnieku daudzveidību un citām dabaszinību stundās apgūtām tēmām.

Tā kā skola aktīvi darbojas Ekoskolu programmā, skolēniem regulāri tiek piedāvātas mācību stundas brīvā dabā. Āra nodarbību laikā skolēni iesaistās pētījumos, nokļūst netradicionālās mācību situācijās, kurās nepieciešams izrādīt iniciatīvu, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par kopējā rezultāta sasniegšanu.

Uzsāktajā Eiropas valstu sadarbības projektā „Nedz laiks, nedz vieta spēj mūs šķirt”, ko finansē „Erasmus+” programma, skolēni sadarbojas ar citu valstu skolēniem, veido kopīgas prezentācijas par dažādiem ēdieniem, Ziemassvētku tradīcijām ģimenē. Aktīvākie un centīgākie skolēni klātienē tiekas ar citu valstu projektā iesaistītajiem skolēniem, kur ne tikai praktiski izmanto skolā apgūtās angļu valodas zināšanas, bet arī iegūst jaunus draugus un iepazīst dažādas valstis. Novembrī aizvadīta pirmā apmaiņas vizīte Čehijā.

Skola īsteno arī projektu „Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās mācību iestādēs”, kura laikā skolēni tiek iepazīstināti ar dažādām profesijām, tiek motivēti izvēlēties savu nākotnes nodarbošanos atbilstoši savām spējām un darba tirgus vajadzībām.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1.pamatskolas
direktora vietniece ārpusstundu darbā
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi