×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-29
Sporta klases piedalās vispārizglītojošo skolu peldēšanas čempionātā

Siguldas pilsētas vidusskolas 3. un 4.sporta klases pirmo mācību pusgadu noslēdza īpaši sportiskās aktivitātēs, 22.decembrī piedaloties Daugavas Sporta nama kompleksā notiekošajā Latvijas Vispārizglītojošo skolu čempionātā peldēšanā.

Sacensībās 8x50 metru stafešu peldējumā piedalījās vairāk nekā 40 komandas no visiem Latvijas reģioniem. Siguldas pilsētas vidusskola 3.klašu grupā ar rezultātu 7:27:19 ieguva 2.vietu. Klases izlases sastāvā bija Emīlija S., Kristers, Marko, Niks B., Gabriela, Katrīna, Emīlija J. un Patrīcija. Savukārt 4.klašu grupā Siguldas pilsētas vidusskola ierindojās 6.vietā. Klases izlasi pārstāvēja Romija, Roberts B., Emīls R., Ralfs C., Grieta, Adele, Roberts L. un Henriete. Uzvarētāji saņēma medaļas un speciālās balvas.

Pirms sacensībām sporta klases bērni apmeklēja atpūtas kompleksa „Lido” slidotavu, kurā redzēja H.Silova paraugdemonstrējumus ātrslidošanā. Visi audzēkņi ar lielu aizrautību izmantoja slidot prieku starp daudz ātrākiem un lielākiem dalībniekiem.

Paldies sporta skolotājām Sandrai un Andrai, sporta skolas trenerim Gustavam, kā arī klases audzinātājām Inārai un Gunai par atbalstu un līdzi jušanu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi