×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-01
Pašvaldības domes priekšsēdētāja Vecgada uzruna Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā

Labvakar siguldieši, novadnieki un mūsu ciemiņi!

Šajā gadā par mums runāja. Gan Latvijā, gan pasaulē. Šajā gadā mēs ieguvām otras mīlētākās pilsētas titulu Latvijā, tādējādi no ceturtās vietas pirms gada paceļoties uz otro, apsteidzot Jūrmalu un Rīgu.

Siguldas novads ieguva ģimenei draudzīgākā novada statusu starp reģionālajiem attīstības centriem.

Jā, mēs beidzot saskaitījām. Sigulda ir pasaulē ziemas olimpisko spēļu medaļotākā vieta, skaitot pēdējās trīs olimpiādes. 10 olimpiskās medaļas. Viena medaļa uz 1867 iedzīvotājiem. Jūs zinājāt, ka vislielākā varbūtība pasaulē piedzimt un izcīnīt olimpisko medaļu dzīves laikā ir tieši siguldiešiem? Tā sanāk!

Un vēl trakāk! Pirms neilga laika pasauli pāršalca ziņa par ziemas olimpiskajām spēlēm Siguldā 2026.gadā renes sporta veidos. Episki, vai ne?

Jā. Mēs plecu pie pleca, ikkatrs varam tikties ar mūsu olimpiešiem mūsu jaunajā Siguldas Sporta centrā. Mēs svarīgāko varam atrast un nosūtīt savos telefonos Siguldas mobilajā lietotnē. Un vairāk nekā 10 tūkstošiem novadnieku kādā no kabatām ir plastmasas gabaliņš – mūsu ID karte. Unikāls projekts, kuru citiem vēl nav izdevies atdarināt.

Mēs zinām – kur ir idejas, tur ir darbi, un kur darbi, tur ir rezultāti. Veiksme piesaista veiksmi. Panākumi – panākumus. Daba, vēsture, izglītība, kultūra, līdzcilvēki – mēs kopā esam spēks!

Jūs jau ziniet, ka man ir sapnis – izveidot Siguldas novadu par labāko dzīvesvietu Latvijā. Bet īstenībā ir citādāk. Tas ir mūsu kopīgais sapnis. Un šādu sapni var sasniegt tikai ar vienu kopīgu aizrautību.

Šajā gadā ap mums ir notikušas desmitiem, simtiem, tūkstošiem brīnišķīgu lietu. Mums katram pietiek tikai ar vienu labu lietu, kuru mēs par šo gadu vēl atceramies, lai ar labām domām pavadītu aizejošo gadu.

Es novēlu visiem aizraujošām uzvarām bagātu 2018.gadu! Siguldieši, novadnieki un visi mūsu draugi! Laimīgu jauno gadu!

Ar cieņu
Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs
Uģis Mitrevics


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi