×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-03
Priekšsēdētājs sveic Alfrēdu Vilhelmu Gaili 100 gadu jubilejā

3.janvārī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics 100 gadu jubilejā sveica siguldieti Alfrēdu Vilhelmu Gaili. Jubilāram tika pasniegta Latvijas Bankas sudraba monēta „Sigulda”, ko pašvaldība dāvina nozīmīgos svētkos Siguldas novada iedzīvotājiem.

Alfrēds Vilhelms Gailis dzimis 1918.gada 3.janvārī Ogres novada Taurupes pagastā. Jaunībā dzīvojis Zaubes pagasta „Žurdiņos”, bet darba gaitas aizvadītas Krimuldas novada Raganā, vēlāk – Siguldā. Alfrēds Vilhelms Gailis jeb Vilis kā viņu dēvē ģimenes locekļi strādājis par sagādnieku, kur iepazinis savu dzīvesbiedri Ainu Liepiņu. Siguldā dzīvo kopš 1979.gada.

Ir bijis leģionārs, par ko bijis gūstā, no gūsta izbēdzis, pēc tam noķerts, apcietināts un politieslodzīts. Sodu izcietis aiz ziemeļu polārā loka Krievijā, Vorkutā. Vienmēr ir bijis izdzīvotājs un reabilitējies, atgriežoties Latvijā pēc Staļina nāves.

100 gadu jubilejā Alfrēdu Vilhelmu Gaili tuvinieku un draugu lokā sveiks arī četri mazbērni un trīs mazmazbērni.

Siguldas novada pašvaldība vēl gaviļniekam neizsīkstošu enerģiju un veselību!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi