×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-04
Siguldas mobilo lietotni izmanto katrs piektais novadnieks

Siguldas mobilā lietotne kļuvusi par jaudīgu komunikācijas platformu pašvaldībai, iedzīvotājiem un uzņēmējiem – kopš Siguldas mobilās lietotnes atklāšanas 2017.gada maija beigās tā lejupielādēta vairāk nekā 3700 reizes.

Jau kopš lietotnes atklāšanas par populārāko sadaļu ir kļuvusi iespēja iesniegt ierosinājumus pašvaldībai, operatīvi reaģējot uz notikumiem novadā – sešu mēnešu laikā pašvaldība ir saņēmusi jau vairāk nekā 160 ierosinājumus. Visbiežāk ierosinājumi iesniegti par novada ceļu un ielu infrastruktūru, nesakoptiem īpašumiem novadā, kā arī infrastruktūras bojājumiem Gaujas Nacionālā parka teritorijā.

Sadarbībā ar vairāk nekā 60 Siguldas novada uzņēmumiem mobilajā lietotnē ir iekļauti aktuāli piedāvājumi Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem, kā arī Siguldas viesiem. Sešu mēnešu laikā uzņēmumi sagatavojuši vairāk nekā 100 piedāvājumus, kas dod iespēju saņemt izdevīgas atlaides pirkumiem un pakalpojumiem.

Vidējais lietotnes izmantošanas ilgums ir aptuveni trīs minūtes, un vidējais ekrānu skatījumu daudzums mēnesī ir vairāk nekā 65 000. Vairāk nekā 60% lietotāju ir ekonomiski aktīvi iedzīvotāji vecuma grupā no 18 līdz 34 gadiem un interesanti, ka aktīvāk lietotni izmanto vīrieši.

Siguldas mobilo lietotni bez maksas var lejuplādēt App Store (iOS ierīcēm) un Google Play (Android ierīcēm). Lai iepazītos ar mobilās lietotnes izmantošanas iespējām, aicinām iedzīvotājus uz bezmaksas konsultācijām SIA „Latvijas Mobilais telefons” klientu apkalpošanas centrā Siguldā – tirdzniecības centrā „Šokolāde”, Strēlnieku ielā 2.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi