×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-04
Noslēgumam tuvojas „Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2017”

Vasarā aizsāktā Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasīšanas veicināšanas programma „Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2017” vēl turpinās un paldies visiem, kas tajā aktīvi darbojas.

Tuvojoties interesantā „lasīšanas maratona” noslēgumam, kad lasīšanas ekspertiem ļoti būtiski aizpildīt elektroniskās anketas, jāatgādina, ka tās jau ir pieejamas un balsot varēs līdz janvāra beigām. Taču, pirms anketas aizpildīšanas, pie bibliotekāra jāsaņem īpašais piekļuves kods, kas katrai bibliotēkai ir atšķirīgs.

Šogad programmas dalībnieki, kuri būs izlasījuši sešas grāmatas un elektroniski aizpildījuši vērtēšanas anketas, saņems balvu – stilīgas aproces. Visas aizpildītās anketas piedalīsies izlozē par kādu no trim kruīza ceļojumiem ar prāmi uz Stokholmu.

Lasīšanas veicināšanas programma „Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” Latvijā veiksmīgi darbojas no 2001.gada. Tā ir Kultūras ministrijas un Latvijas Nacionālās bibliotēkas finansēta Bērnu literatūras centra iniciatīva, un tiek īstenota ikvienā Latvijas novadā. Katrai vecuma grupai ieteiktās grāmatas lasa un vērtē bērni un jaunieši, bet no 2012.gada – arī pieaugušie. Kopš pirmsākumiem, kad programmā piedalījās ap 100 dalībnieku, tā ir piesaistījusi lasītāju tūkstošus.

Programmas mērķis ir veicināt lasītprasmi un interesi par grāmatām, vienot lasītājus un rosināt diskusijas par grāmatām, kā arī dažādot bibliotēku iespējas darbā ar bērniem un jauniešiem un veicināt bibliotēkas pakalpojumu izmantošanu jauno lasītāju vidē.

Par žūrijas ikgadējo norisi informāciju var iegūt Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā. Plašāka informācija par 2017.gada grāmatu kolekciju un aktualitātēm šeit.

Veiksmīgu lasīšanu un uz tikšanos bibliotēkā!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas
Bērnu literatūras nodaļas vadītāja
Dzintra Kalniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi