×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-10
Jauniešus aicina uz īsfilmas un diskusijas vakaru

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” un Eiropas brīvprātīgā darba veicēja Luisa Camara no Portugāles aicina jauniešus 18.janvārī plkst.18.00 (Raiņa ielā 3, Siguldā) apmeklēt portugāļu īsfilmas „Melodijas dzīvē bez skaņas” pirmizrādi Latvijā. Pēc filmas jauniešiem būs iespēja piedalīties diskusijā par redzēto, ko vadīs psiholoģe Santa Vucāre.

Īsfilma stāsta par to, kā pēc mīļotā cilvēka zaudējuma jauns vīrietis saskaras ar negaidītu dvēseles ceļojumu pa depresijas un negāciju koridoriem. „Melodijas dzīvē bez skaņas” ir depresijas un zaudējuma atspoguļojums, kas veidots mākslinieciskās izpausmes veidā, kurā stāsts tiek pasniegts, izmantojot audiovizuālos elementus, apvienojot tos septītajā mākslas žanrā, kas ir kino.

Šajā filmā izmantotais audio materiāls, kā arī kinematogrāfija, veidoti, lai skatītājs spētu ātrāk un vieglāk redzēto sasaistīt ar savu dzīvi un emocijām. Stāsts pasniegts, izmantojot vizuālo dažādību, caur kuru tiek vērsta uzmanība sekām, ja depresija netiek ārstēta.

„Melodijas dzīvē bez skaņas” ir plaša teorētiskā kulta īsfilma, kuras autors, producents, režisors, teksta autors, rediģētājs un galvenās lomas izpildītājs ir portugālis Andre Miniz Vieira. Viņš ir mākslinieks, kura galvenais mērķis ir ar savu darbu aizskart cilvēka dvēseles dziļākās stīgas.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi