×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-01-29
Aicina pieteikties novusa sacensībām vīriešiem

8.februārī (priekšsacīkstes) Rīgas rajona sporta bāzēs (Olainē, Ķekavā, Babītē) un 15.februārī (fināls) Piņķos, Babītes sporta kompleksā notiks Rīgas rajona 2009.gada individuālais čempionāts novusā vīriešiem. Sacensības tiek organizētas, lai popularizētu novusa spēli Rīgas rajonā, noskaidrotu labākos pašvaldību novusa spēlētājus, kā arī pārbaudītu sportistu sagatavotību Latvijas Republikas čempionātam.

Sacensībās atļauts piedalīties neierobežotam dalībnieku skaitam bez klasifikācijas ierobežojumiem, Rīgas rajona attiecīgās pilsētas, pagasta un novada iedzīvotājiem, kā arī reģistrēto sporta klubu un biedrību, kuru juridiskā adrese ir attiecīgās pašvaldības teritorijā, biedriem. Dalībnieku vecums 1993.gadā dzimuši un vecāki.

Sacensības ir individuālas. Apakšgrupās sacensības notiek pēc „riņķa” sistēmas. Sacensības kā apakšgrupās, tā finālā, notiek sešos setos. Par uzvaru spēlē dalībnieks saņem divus punktus, par neizšķirtu vienu, bet par zaudējumu 0 punktus. No apakšgrupām finālā tiek 8 labākie sportisti.

Pieteikums sacensībām jāiesniedz līdz 2.februārim sacensību galvenajam tiesnesim Sergejam Varšam (tel.29680882. fax – 67914346, e-pasts: sports2@bvsk.lv). Priekšsacīkstes dalībnieki tiek sadalīti trīs apakšgrupās. Sacensību vietas un dalībnieku sadalījums pa apakšgrupām tiks paziņots pieteikumā uzrādītajām kontaktpersonām līdz 4.februārim.

Sacensību nolikumu un pieteikumu formu skatīt šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi