×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-10
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotājiem – zelts volejbola sacensībās

Pēc otrās vietas iegūšanas skolotāju kausā Koknesē Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda tika uzaicināta piedalīties skolotāju volejbola sacensībās Vīlandē (Igaunijā). Sacensības norisinājās divu dienu garumā, 4. un 5.janvārī, kopā piedaloties 34 komandām trīs līgās.

Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda startēja otrajā līgā, kurā bija četras apakšgrupas, un savā apakšgrupā guva uzvaru pār visām pretinieku komandām, pēc sīvas pusfināla izspēles iekļūstot arī finālā.

Fināla spēlē Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda ieguva zelta medaļu.

Sacensībās no Latvijas piedalījās trīs pedagogu komandas – Siguldas, Rēzeknes un Jaunmārupes, un tās visas izcīnīja pirmās vietas savās līgās.

Siguldas Valsts ģimnāzijas volejbola komandas sastāvs: sporta pedagogi Normunds Šulte, Lelde Bērziņa un Sallija Arhipova, interešu izglītības pedagogi Andris Dolženko un Andris Nuķis, franču valodas skolotāja Linda Zvaigzne un ķīmijas skolotāja Ilona Brakovska. 

Informāciju sagatavoja:
franču valodas skolotāja
Linda Zvaigzne


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Māris Smilga
- 2018-01-17 00:38

Lūdzu publicējiet sportisko skolotāju vārdus un priekšmetus, kurus tie pasniedz. Viņi to ir pelnījuši un ir labs piemērs saviem skolēniem.

Atbilde: Māris Smilga
Administrācija
- 2018-01-17 16:39

Labdien, Māri Smilga!
Paldies par Jūsu ierosinājumu! Informācija papildināta ar Siguldas Valsts ģimnāzijas volejbola komandas sastāvu.
Ar cieņu
Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi