×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-15
Sāksies 2018.gada S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts distanču slēpošanā

Piektdien, 19.janvārī, Fischer Slēpošanas centrā tiks atklāts S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts distanču slēpošanā. Pagājušajā gadā sacensībās kopumā piedalījās 38 skolas no Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Rīgas reģiona, sacensību visos posmos pulcējot teju 800 distanču slēpotājus. Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība pasākumā S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionātu ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā.

Sacensības kopumā norisināsies četros posmos. Tajās skolēni cīnīsies par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei, ko nodrošina Fischer Latvia.
Sacensībās skolēniem būs jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas – slīdsolis un klasiskais solis.

Sacensību noslēgumā tiks noskaidrots, kura no skolām 2018.gadā būs ieguvusi visaugstāko punktu skaitu kopvērtējumā un iegūs galveno balvu. Godpilnās otrās un trešās vietas ieguvēji balvās saņems BRIKO Maplus smērus un aksesuārus.

S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts Siguldā notiks jau ceturto gadu pēc kārtas. Sacensības tiek organizētas, lai popularizētu distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicinot lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu ārpus skolas.

Fischer Slēpošanas centrs piedāvā slēpotājiem vienīgo saldēto trasi Austrumeiropā 1,25 kilometrus garumā, zem kuras izbūvētā saldējošā sistēma ļauj uzturēt sniega segumu pat mainīgos laikapstākļos, tādējādi pagarinot slēpošanas sezonas ilgumu.

Sacensību kalendārs:

  • 1.posms – 19.janvārī;
  • 2.posms – 9.februārī;
  • 3.posms – 23.februārī;
  • 4.posms – 9.martā.

Pieteikties S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionātam var arī elektroniski šeit.

Sacensības organizē: Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.


Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
Aneta Galdiņa, Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi