×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-16
Topošo pirmklasnieku vecākus aicina uz informācijas dienām

1.martā sāksies bērnu reģistrācija mācībām Siguldas novada vispārizglītojošo skolu 1.klasēs 2018./2019.mācību gadam. Bet jau februārī izglītības iestādēs norisināsies informācijas dienas topošo pirmklasnieku vecākiem, lai sniegtu iespēju iepazīties ar pedagogiem un uzzināt par piedāvātajām izglītības programmām un interešu izglītības iespējām.

Plānots, ka skolas gaitas šoruden varētu uzsākt 250–260 Siguldas novadā deklarētie bērni. Siguldas pilsētas skolas varēs uzņemt vismaz 250 pirmklasniekus: trīs 1.klasēs Siguldas 1.pamatskolā, atbilstoši pieprasījumam trīs vai četrās 1.klasēs Laurenču sākumskolā un četrās vai piecās 1.klasēs Siguldas pilsētas vidusskolā. Lai nodrošinātu mazo novadnieku izglītības vajadzības, Siguldas pilsētas skolās prioritāri tiks uzņemti Siguldas novadā deklarētie bērni, kuriem arī vismaz viens no vecākiem ir deklarēts Siguldas novadā.

Allažu un Mores pamatskolā tiks atvērta viena 1.klase. Šajās izglītības iestādēs pirmklasnieku reģistrācija ir bez ierobežojumiem, pamatojoties uz vecāku iesniegumu.

Reģistrēt bērnu mācībām 1.klasē kādā no Siguldas novada skolām varēs no 1.marta, iesniedzot iesniegumu izvēlētajā skolā vai elektroniski pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv.

Topošo pirmklasnieku, kuram kādā no pilsētas skolām jau mācās brāļi vai māsas, pieteikšana norisināsies no 12. līdz 28.februārim, iesniedzot iesniegumu attiecīgajā izglītības iestādē.

Informācijas dienas Siguldas novada izglītības iestādēs:

  • Laurenču sākumskolā 7.februārī plkst.18.30;
  • Siguldas pilsētas vidusskolā (Krišjāņa Barona ielā 10) 8.februārī plkst.18.30;
  • Siguldas 1.pamatskolā 15.februārī plkst.18.30;
  • Mores pamatskolā 28.februārī, 15.maijā;
  • Allažu pamatskolā 17.maijā.

Papildu informāciju par bērnu reģistrēšanu 1.klasēs var saņemt Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldē, zvanot uz tālruni 67970863.

Siguldas novada pašvaldības saistošie noteikumi „Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1.klasēs” (pdf.)


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi